Omat tuotteet

Laajasta lihatuotteiden valikoimasta löydät myös suuren suosion saavuttaneet, yrityksen omat tuotteet. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Nakki

Valtavan suurelta lihatiskiltämme löytyy vähän parempia nakkeja. Nakit on nimittäin täysin itse omissa tiloissamme valmistettuja.

Pihvi

Valmistamme myös tiloissamme hieman normaalista poikkeavia pihvejä. Valmistustapa poikkeaa perinteisestä muutamin yksityiskohdin ja pihvimme tunnetaan niiden laadusta sekä erittäin mureasta koostumuksesta.

Pihvit myös viimeistellään omilla marinadeilla, mutta pihvejä on saatavilla tietenkin myös ilman marinadia.

Lihapullat

Tästä on tullut etenkin nuorten asiakkaidemme sekä asiakkaiden lasten suuri suosikki. Huhujen mukaan lihapullia tullaan nykyään hakemaan vähän kauempaakin niiden maun sekä koostumuksen vuoksi.

Tule hakemaan omasi ja et enää jatkossa edes vilkaise einestiskin pullia. Nämä pullat on käsin ja suurella rakkaudella valmistettuja yksilöitä.

Makkarat

Jos on pullat suosittuja, niin sitä on myös etenkin kesäaikaan makkaramme. Makkaravalikoimamme vaihtelee hieman ajankohdasta sekä sesongista riippuen. Ympäri vuoden on kuitenkin saatavilla muutamia suosittuja makuja ja kesällä sitten aina vähän enemmän. Kesäisin myös vaihtelemme valikoimaa tiuhaan ja kokeilemme uusia yhdistelmiä.

Tule hakemaan mökin grilliin vähän erilaista makkaraa sen perinteisen sijasta. Lupaamme ette tule pettymään näiden makkaroiden kohdalla.

Marinadit

Yksi isoista suosikeista on oma marinadi valikoimamme. Valikoimasta löytyy viisi erilaista tuotetta. Tarjolla on tulista, kirpeää, makeaa ja vähän perinteisempää vaihtoehtoa. Samoja marinadeja käytetään myös esimerkiksi pihviemme maustamiseen ja ehkä jossain muussakin tuotteessa.

Kokeile kaikki läpi ja löydä omat suosikkisi.

Reseptit

Kaikkien omien tuotteidemme reseptit on tarkoin varjeltuja salaisuuksia. Moni kyselee marinadien sekä muiden tuotteiden reseptejä, mutta valitettavasti emme voi tai halua niitä kertoa.

Kerromme toki kaikki ainesosat kysyttäessä, mutta tarkempia määriä ym. emme halua kertoa.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää omien tuotteidemme sisältöön liittyen niin ota yhteyttä tai kysäise kaupalla vieraillessa. Kerromme kaikki mahdolliset etenkin allergioihin liittyvät tiedot erittäin mielellämme. Myös valmistustavoista voimme tiettyjä pääkohtia kertoa, mutta ihan jokaista yksityiskohtaa emme kaikkien tuotteiden kohdalla halua paljastaa.