Lihatuotteet

Meidän tiskeiltä löydät nyt ja aina tuoretta ja kotimaista lihaa.

Perusvalikoimaamme, päivittäin tarjolla oleviin lihatuotteisiin kuuluu runsas valikoima erilaisia irtolihoja, kuten mm. kaikki seuraavat. Tässä kuitenkin vain tärkeimmät ja myydyimmät tuotteet ja valikoimastamme löytyy paljon muutakin. Tule kaupalle tutustumaan ja löydä itsellesi uudet suosikit. Pystymme myös asiakkaiden toiveiden mukaan tilaamaan ja järjestämään lähes mitä tahansa lihatuotteita. Ole siis rohkea, tule kaupalle ja kysy.

Sianliha

Sianlihaa löytyy oikeastaan päivästä riippumatta valikoimastamme kaikissa mahdollisissa muodoissa. Sian liha on suosittua, edullista ja sitä syödään paljon.

Naudanliha

Naudanlihan kohdalla pätee hyvin pitkälti samat asiat kuin sianlihassa. Sitä löytyy myös valikoimasta aivan laidasta laitaan vuoden kaikkina päivinä.

Heikkilän saunapalvikinkku

Yksi kysytyimpiä ja myydyimpiä tuotteita on Heikkilän oma saunapalvikinkku. Valmistamme sitä mahdollisuuksien mukaan myyntiin niin paljon kuin suinkin mahdollista. Sitä onkin saatavilla lähes kaikkina päivinä, mutta jos tarvitset sitä esimerkiksi juhliin niin ole etukäteen yhteydessä ja tee varmuuden vuoksi varaus.

Heikkilän kokolihanakki

Nakkeja niin juhlaan kuin arkeen Heikkilältä. Nakkeja on monenlaisia, mutta et varmasti syö enää muita nakkeja, kun olet kerran maistanut Heikkilän kokolihaversioita.

Tule kaupalle maistamaan ja ostamaan elämäsi parhaat nakit.

Heikkilän suolaliha

Suolalihaa löytyy myös hieman laadukkaampana ja erilaisena versiona sen ystäville. Sitä on tarjolla myymälässä vuoden ympäri lähes päivittäin. Mikäli tarvitset suolalihaa ehdottomasti tiettynä ajankohtana niin ole yhteydessä ja tee varaus etukäteen.

Erikoisuudet

Tarjolla on myös paljon erilaisia erikoisuuksia, joita tarjoamme harvemmin.

Erikoisuuksia on esimerkiksi hevonen, strutsi, villisika, karhu ja lammas.

Saat meiltä myös erikoistuotteita sesongeittain ja lähes mitä tahansa ympäri vuoden tilaamalla.

K-Halli Heikkilässä myytävät palvatut lihatuotteet, kuten palvikinkku ja suolaliha, valmistetaan kaikki Heikkilän palvaamossa. Kaupan lihatiskille tuotteet päätyvät päivittäin asianmukaisilla normit täyttävillä kylmä-autoilla.

Palvaamo

Syrjälän kylässä sijaitseva palvaamo, joka vesivahingon jälkeen uudistettiin EU-direktiivit täyttäväksi lihanjalostamoksi.

Vesivahingon jälkeen, vuonna 2007 Syrjälän kylään kunnostettiin uusi palvaamo, joka täyttää EU-direktiivien vaatimukset. Tilat antaisivat jopa mahdollisuuden toiminnan laajentamiseen. Heikkilän palvikinkku kun on herättänyt erityistä kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa.