Yritys

Yhteystiedot

K-Halli Heikkilä

Osoite: Syrjäläntie 1, 01234 Syrjälä
Puhelin: 03-123456 / 040-123456
Sähköposti: Kauppa@Heikkilä.com

Aukioloajat

Ma – Pe 07:00-21:00
La 09:00-20:00
Su 10:00-18:00

Arkipyhäisin palvelemme sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Mahdollisista poikkeusajoista informoimme sekä myymälässä, että sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on tärkeä osa nykypäivää niin yksityishenkilöillä kuin tietenkin yrityksilläkin. Olemmekin siirtyneet tähän maailmaan koko ajan enemmän ja enemmän. Löydät sosiaalisen median kanavistamme päivityksiä, infoa sekä hauskoja kuvia meidän päivittäisestä arjesta. Laita tilimme seurantaan niin saat tärkeää tietoa ensimmäisten joukossa.

Twitter: Twitter.com/Heikkilä
Facebook: Facebook.com/Heikkilä
Instagram: Instagram.com/Heikkilä

Vastailemme nykyään myös asiakkaiden kysymyksiin Whatsapp sovelluksella. Laita pieni taikka isompi kysymys tulemaan niin vastaamme mahdollisimman pian.

Whatsapp: 040-123456

Historiaa

Kauppiaan ura on ollut Heikkilälle aina itsestäänselvyys. Kimmo on nimittäin kauppias jo kolmannessa polvessa ja siitä johtuen viettänyt aikansa kaupan maisemissa jo pienestä pojasta asti.

Varttuessa oli luontainen valinta käydä peruskoulun ja lukion jälkeen tradenomiopinnot sekä siitä siirtyä kaupan töiden jälkeen askel kerrallaan kohti kauppiasta. Päätoimiseksi kauppiaaksi Kimmo ryhtyi lopulta 27-vuotiaana.

Kauppiaan päivä alkaa jo kuudelta. Päivän aikana hän palvelee lihatiskillä, järjestelee hyllyjä, hoitaa tilauksia tai näpyttelee ostosten hintoja kassakoneeseen. Kimmon toimenkuvaan kuuluu myös tietenkin asiakkaiden kanssa jutustelu. “Tykkään jutella ihmisten kanssa. Välillä tulee oikein paha mieli, kun kännykän soiminen keskeyttää hyvän jutustelun.”

K-Hallin Heikkilän juuret ovat Syrjälän kylässä, jossa toimii edelleen yrityksen liikeideaan vahvasti kuuluva oma lihapalvaamo. Minna ja Simo Heikkilä perustivat kylään vuonna 1932 kaupan, joka 1970-luvulla siirtyi heidän poikansa Juuson ja tämän vaimon Minnan ohjaksiin. Vuonna 1962 Heikkilän kauppa siirtyi Syrjälän keskustaan.

Juuson ja Maijan aikana siirryttiin palvelukaupasta täysin itsepalveluperiaatteella toimivaksi liikkeeksi. Heikkilät toivat ensimmäisenä kauppana Syrjälään myös täysin atk-pohjaisen tilausjärjestelmän.

Kaupan kolmannen polven kauppias Kimmo Heikkilä uskoo tulevaisuuteen. Erikoistuminen ja erityisesti liha-alan osaaminen ovat kaupan valtteja. “Ruoanlaitto on nykyään muotia ja on hieno nähdä miten nuoretkin ovat innokkaita kokkaamaan”, sanoo nuori kauppias.

Kysyttävää

Mikäli mieleesi tulee mitään kysymyksiä yritykseemme liittyen niin kerromme mielellämme lisää. Tule joko käymään kaupalla tai laita viestiä niin kerrotaan lisää. Työntekijämme vastailevat myös sosiaalisessa aktiivisesti kaikkiin viesteihin, joten voit kysyä kysymyksesi myös siellä.